Fasadsynen

Kostnadsfri genomgång av ert fastighets klimatskal

Syn av din fastighets klimatskal

Trä & Mur Kompaniet AB är ett välrenommerat och komplett byggföretag i och kring stor Göteborg.

Äger du en fastighet eller kanske sitter du i styrelsen för en bostadsrättsförening?

Fasadsynen är en kostnadsfri tjänst för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Göteborg med omnejd.

Vi kommer ut och tittar på din fastighets klimatskal så som fasad, tak, fönster, balkonger och takavvattning.

Fasadrenoveringar är en av våra specialiteter, så vi har full koll på där beroende på en fastighets byggår och utförande, där den byggnadens svaghet ligger och där eventuella fel först uppstår.

Ni får efter synen en genomgång på hur eran fastighet mår, och om något behöver åtgärdas så får ni en åtgärdsplan och en kostnadsplan på det vi rekommenderar.

byggföretag

Fasader i olika utföranden

En fasad kan ha många olika typer av beklädnader, de flesta har så som mur & tegel, puts, trä eller betong. Dessa beklädnader har alla sina styrkor och svagheter, vi har utfört fasadrenoveringar i över 15 år i och kring Göteborg och det har givit oss erfarenhet av alla tänkbara fasadtyper, vi är med hela vägen och hjälper dig att upptäcka felen i tid.

fasad murning

3

Utförande

Vi bokar in och åtgärdar det som behövs och är överenskommet, efter det så plockar vi ihop, städar efter oss och säkerställer att ni som kund är nöjda.

2

Genomgång

Vi lämnar ett tydligt och noggrant prisförslag där vi går igenom steg för steg med dig som kund, för att du ska känna dig trygg som möjligt genom processen.

1

Planering

Vi kommer ut och synar av fasaden och fastigheten, kanske behövs inget göras förens om ett par år, om något behöver åtgärdas får ni förslag på hur. 

Trä & Mur Kompaniet

Ekenleden 13 A
428 36 Kållered

Kontakta oss

Patrik: 076 – 100 98 87
Björn: 076 – 100 98 88

E-post: info@traomur.se

Konstruktion

Bjälklag, stomme, sockel & tak är alla delar som kan behövas åtgärdas, vi vet vart dom vanligaste felen uppkommer och hur man ska åtgärda detta.

Bjälklaget och stommen kan drabbas av både rötskador och svampangrepp, bjälklaget spelar en väsentlig roll i att bära upp fastigheten och behöver därför vara i bra skick.

Taket som är utsatt för väder och vind blir med tiden i sämre skick och tex vattenläckage kan uppstå, att titta över taket kan förebygga eventuella vattenläckage. Vi har bytt och renoverat många tak i Göteborgs kommun från vilket vi har fått mycket erfarenhet från olika takmaterial och byggprojekts-lösningar.

tjanster_01

Balkonger

Balkonger klär utsidan av våra fastigheter och spelar en väsentlig roll i byggnadens exteriör. Balkongens hållfasthet påverkas av rost och frostsprängning, vatten letar sig in ofta via kamstålen och försämrar betongen inifrån.

Vi har renoverat mängder med balkonger och har kunskapen och erfarenheten som krävs för att få ett riktigt bra resultat på där du sedan kan känna dig trygg.

villa

Fönster

Fönster finns i flera olika utföranden, så som trä, aluminium eller plast. Idag blir aluminium fönster mer och mer vanligt men förr så gjordes fönsterna mer av trä rakt igenom och då med tiden så kan fönstret behövas skrapas rent ifrån flagad färg och målas om. Detta gör att man bibehåller originalutseendet och charmen på fastigheten. Även läckage kan uppstå i samband med äldre fönster, vi har kunskapen och vet vad som behöver göras.

storbygge

Välkommen att kontakta oss för mer information och kostnadsfri offert!